Dippivati
Resepti
Dippivati
Värikkäitä ja herkullisia kasviksia kannattaa nauttia reilusti joka aterialla. Lisukesalaatin lisäksi kasvikset maistuvat välipalana tai vaikkapa leffahetken herkkuna. Selkeinä paloina tarjottuina kasvisten makuun on helppo tutustua, ja dippivadin voi valmistella etukäteen jääkaappiin. Annos dippivihanneksia on kätevä välipala koulusta palaajalle.
Monipuolisesti kasviksia, joita voi nauttia ilman kypsentämistä ja jotka tarjoavat helposti syötäviä paloja, ovat esimerkiksi:
- kurkku, avomaankurkku tai kesäkurpitsa
- kirsikka- tai miniluumutomaatit
- paprika
- porkkana tai palsternakka
- lanttu tai nauris
- kukkakaali tai parsakaali.
Dippailuun sopii omilla lempimausteilla maustettu kermaviili, maustamaton jogurtti tai kaurafraiche.
Resepti: Heidi Siivonen

Heidi Siivonen
ruokamarkkina-asiantuntija
kuluttajatyö
+358 20 413 2925
+358 40 568 8802
Ajankohtaista
1
07.03.2025
Tuettuja lomia yrittäjä- ja maatalousyrittäjäperheille!
2
07.03.2025
Rohkeammin, yksinkertaisemmin ja nopeammin toimiva unioni: Euroopan komission työohjelma 2025
3
06.03.2025
MTK:n webinaari ruoti USA:n ja Kiinan kauppasuhteita – Ruoka geopolitiikan pelinappulana
4
06.03.2025
MTK:n tavoitteena panostukset kuntien elinvoimaisuuteen
5
05.03.2025
Puumarkkinakatsaus: Metsänomistaja voi nukkua yönsä rauhassa
6
04.03.2025
Järjestöt: Ilmastolakia on muutettava – hiilineutraaliutta ei saavuteta 2035
7
01.03.2025
Pienet kokit suurten makujen äärellä – Ilmoittautuminen Ruokakoululeireille alkoi
8
27.02.2025
Webinaari peltokasviljelijöille: Markkinoilta kannattavuutta - politiikasta vääntöä
9
24.02.2025
Poikkeus pyörittää maailmaa – ja Jani Halme maaseutumatkailua - Tule mukaan oivaltamaan!
10
21.02.2025
Näin parannat luonnonlaitumilla laiduntavien eläinten hyvinvointia – Tervetuloa mukaan webinaareihin!